Терени

Заниманията на ESFA се провеждат в комплекс .

Модерното спортно съоръжение разполага с 3 броя игрища с размери 20 х 40 м., оразмерени и разчертани по изискванията FIFA за футбол на малки врати. Трите игрища образуват голям терен 40 х 70 м със седем-метрови врати.
Тревната настилка е последен модел на водещата холандска компания EDEL GRASS (http://www.edelgrass.nl/) , един от едва 5-те оторизирани от FIFA производители на изкуствени тревни настилки в света, с 31 сертифицирани с две звезди професионални футболни терена в Европа. Моделът на тревата е ЕDEL GRASS FUTURE DS 40, с най-новото U-образно сечение на нишката. Под тревата е положен последен модел подложка, абсорбираща удари и вода, Shockpad EDEL ALVEO. Оттук няма да да си тръгнете, пълни с черни гранули! Положили сме висококачествени ЗЕЛЕНИ SBR-гранули. Те не само не са токсични, но структурата им е такава, че не пълнят Вашите обувки и няма да ги "носите" вкъщи след мач.

. Екстри:                                                                               .
Осветление: Във всяка точка от терените светлинния поток е с минимална сила 150 лукса.
Поливна система: Под терена са разположени 8 бр. автоматични разпръзквачи Rain Bird, всеки с радиус на действие 22 м. В горещите дни 5 минути работа на тази система дава невероятно усещане за комфорт и автентичност на тревата.
Озвучителна система: Проектирана и изработена ot Dynacord (България) с компоненти на TEAC, Bosch, ТОА и Behringer, специално пригодена за озвучаване на открити пространства.
Преградна въжена система: Проектирана и изработена по технология на Poma (Франция). За броени минути трите малки терена се превръщат в голям и обратно.

. На територията на комплекса още ще намерите:   .
- 3 бр. съблекални с едновременен капацитет 54 души
- VIP-ложа
- детски кът
- детско футболно игрище
- заведение за напитки и закуски, бира и скара
- безплатен паркинг
- безплатен WI FI интернет достъп
- 2 бр. HD - телевизионни приемника, предаващи всички футболни срещи в Европа на живо