Родители

Уважаеми родители,

Тук ще намирате винаги актуална и полезна информация за Вас и Вашето дете. 


 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!  .

 ESFA Affiliate Program (ESFA Препоръчителна Програма). Ако Вашето дете има приятелчета, които желаят да се обучават в Академията, доведете ги без колебание! Достатъчно е при записване да посочат Вас, като "Affiliate" (Препоръчител). Вие се превръщате в наш партньор. За всяко дете, препоръчано от Вас, ще получавате ПРЕМИЯ - 15 лева отстъпка от таксата за Вашето собствено дете в продължение на 1 година.

Ако препоръчате ESFA на: 1 дете 2 деца 3 деца 4 деца 5 деца 6 деца
Вашата такса (150 лв) става: 135 лв 120 лв 105 лв 90 лв 75 лв 60 лв

Т.е ако Вие препоръчвате ESFA и 6 деца стартират обучение в Академията благодарение на Вас, Вашето собствено дете ще се обучава срещу 20 лв./месец (60 лв./тримесечие).

Премиите са валидни:
- за максимален брой 6 деца, препоръчани от Вас
- ако децата, препоръчани от Вас, са редовни участници в тренировъчния процес (заплащат своите такси)
- за период от 1 година

Ако дете, препоръчано от Вас, прекрати обучението си в ESFA по каквато и да е причина, Вие няма да бъдете задължени към ESFA по никакъв начин. Можете обаче да препоръчате друго дете на негово място и да подновите премията си за него.


Подробности за заниманията в Академията, таксите и необходимите документи, можете да намерите в секция "ОФИС" на сайта.
Подробности относно екипировката на възпитаниците на Академията, можете да намерите в секция "СЪБЛЕКАЛНЯ".
График на тренировъчните сесии в различните възрастови групи в Академията, можете да намерите в секция "ТРЕНЬОРСКА СТАЯ"

 ESFA провежда своите занимания на терените на "Спортна зона", мястото с най-качествена настилка в България. Повече информация за уникалното тревно покритие можете да намерите тук.