Партньори

Към настоящия момент ESFA няма спонсор.

Ако Вие или Вашата компания проявява интерес нашите деца да носят на гърдите си Вашето фирмено лого или да рекламират Вашата фирма или Ваш продукт, можете да се свържете с нас на тел. 0876.330 или на e-mail: info@esfa.bg. За средствата, които бихте отделили за развитието на Академията, Вие получавате пълен отчет. Всяка стотинка е изразходвана единствено и само за облекчаване на разходите на децата и родителите по набавянето на екипировка и участие в лагери и турнири.


ESFA е коректен партньор във всяко едно отношение! С гордост и благодарност споделяме своите най-добри партньори през годините:

                          

През 2013-а година бяхме подкрепяни от френския концерн СЕН ГОБЕН. Неговите марки Weber, Rigips и Ecophon присъстваха навсякъде върху нашата екипи. СЕН ГОБЕН поемамаше почти половината от цената на официалната екипировка, което я правеше изключително достъпна за нашите деца.

 Български Футболен Съюз. От 2012 година "Евро Старс" Футболен Клуб е редовен член за БФС. През сезон 2012/2013 ЕСФА участва в първенствата под егидата на БФС - Деца Футбол 7 (р.2003) и Деца Подготвителна група (р.2001).
През сезон 2013/2014 ЕСФА участва със същите формации - вече в Първенствата за Деца Футбол 9 (р.2003) и Деца Б (р.2001). ЕФСА взе и участие в Турнира за Купата на България - за Деца Б, където отпадна на 1/32-финал.
 

 "СПОРТНА ЗОНА" - Домът на ESFA. Безспорно най-добрите футболни терени в София! Желано място за игра както от любители, така и от професионални футболисти.

  "МАХ"- Италианската марка, с която са облечени нашите деца. Качествена екипировка от световен производител.  Гъвкав и сигурен партньор с разнообразен продуктов каталог.

 Пицарии "DOMINO'S"- Винаги са насреща, когато се нуждаем от здравословна и вкусна храна! Световната верига е отскоро в България, но се развива с невероятна скорост и Академията е изключително щастлива от това партньорство.